|
| Autor |
Wiadomość |
cosmonaut
Nowy Klubowicz

Silnik: 1600
Typ: b2
Nadwozie: sedan
Imię: michal
|
Wysłany: 2008-10-29, 23:34 [80 B2 ,gaźnik] szarpanie , gaśnięcie na ciepłym silniku
|
|
|
samochód na zimnym silniku jedzie OK, po przejechaniu kilku kilometrów zaczyna szarpać (dławić się) i gasnąć. spotkał sie ktoś może z takim problemem?
mam Audi 80 1,600 benzyna na gaźniku z 80r.
wyeliminowałem kilka przyczyn : przeczyściłem pompę paliwa, filtry, wymieniłem świece i kable. może coś z rozdzielaczem?
proszę o sugestię (już 2ch mechaników sobie z tym nie poradziło) |
_________________ CoSmOnAuT
 |
|
|
|
 |
nitromek
Audi 80 Mastah

Silnik: 6A ?
Typ: b3
Nadwozie: sedan
Imię: Romek
Pomógł: 3 razy Wiek: 28 Dołączył: 26 Lut 2008 Posty tech.: 119 Miasto/Region: WOT Otwock
|
Wysłany: 2008-10-30, 01:52
|
|
|
| mi się kiedyś, ssanie zawiesiło, jak był zimny było ok, ale jak już się nagrzał to miał za bogatą mieszankę i miał dokładnie takie objawy jak napisałes, a było to całkowicie ręczne ssanie, być może masz ten problem. |
_________________ typ silnika nie znany i na sprzedaż |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|