|
| Autor |
Wiadomość |
Bzymek
Nowy Klubowicz

Silnik: 1z
Typ: B4
Nadwozie: Avant
Imię: Przemek
Wiek: 30 Dołączył: 18 Sie 2008 Posty tech.: 6 Miasto/Region: Skarżysko - Kamienna
|
Wysłany: 2010-02-28, 22:05 [80 B4 1.9TDI 1Z (90KM)] geometria kół
|
|
|
Witam Kolegów,
Chciałbym zapytać klubowiczów z okolic Skarżyska czy nie znają jakiegoś dobrego zakladu parającego się fachowym wykonaniem geometrii kól w audi b4 w Skarżysku byłem w 4 zakladach, każdy z fachowców zarzekał się, że za kilkadsziesiąt minut będzie gotowe poczym po kilku godzin oddzwaniał przeklinając, że nic z tego 3 wizyty po 30zł za darmo aż w końcu skończyło się na wymianie drążka... szkoda gadać nie chcę wymieniać na forum nazw tych zakladów ale z chcecią odpowiem na prw
Dzięki za pomoc! |
_________________ Rock'n'Roll |
|
|
|
 |
AUDI_A6
Od zawsze na forum

Silnik: NG
Typ: B4
Nadwozie: Sedan
Imię: Krystyna
Dołączył: 27 Sty 2007 Posty tech.: 2641 Miasto/Region: Starachowice
|
Wysłany: 2010-03-02, 22:48
|
|
|
| Też tak miałem, pojechałem do jednych siedział 30 minut i nie odkręcił. Pojechałem do drugich siedział dwie godziny, palnikiem, młotkiem i przecinakiem, ale odkręcił. Zapłaciłem 100zł za geometrie. Mogę Ci polecić zakład ale to jakieś 30km od Ciebie więc bez sensu. Raczej tutaj odpowiedzi nie dostaniesz bo klubowiczów z TSK u Nas brak. |
_________________ Ladies... no fuck no ride
Nisko latam |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|