|
| Autor |
Wiadomość |
DAN 80
Audi 80 Fan

Silnik: M50
Typ: 34
Nadwozie: Lim..
Imię: Łukasz
Wiek: 21 Dołączył: 13 Sie 2009 Posty tech.: 43 Miasto/Region: Jasło / Podkarpacie
|
Wysłany: 2010-02-01, 16:31 [VW Golf Mk2 1.3] Fura tymczasowa Dan'a
|
|
|
Był już temat o tym aucie na forum, ale prosiłem kokolino1 o usunięcie go, jednak teraz zatęskniłem za updatowaniem swojego dupowozika i oto jego nowa odsłona. A teraz kilka słów o samochodzie, Golf pochodzi z 1989 roku jest to wersja specjalna Travelling niestety kiepsko wyposażona, silnik 1.3 (55 KM) HK generalnie słaby ale jak na to nadwozie to jeszcze daje rade, a oto wyposażenie:
Przeciwmgłowe
Podg.tylna szyba
Składana tylna kanapa
Radio CD/MP3
Radio CB
Samochód był kupiony za symboliczne 1 500 PLN i miał za zadanie wozić mnie do pracy, ale jednak niezbyt mi się ta perspektywa podoba i będę chciał kupić w okolicach wakacji jakieś AUDI.. Tylko że chyba już jakieś B5 tym razem.
• Wstyd tak pokazywać auto, ale taka aura akurat nic nie poradzę: 1.02.2010r.
 |
|
|
|
 |
kamilek89
Audi 80 Mastah

Silnik: 1Z
Typ: B4
Nadwozie: AVANT
Imię: Kamil
Wiek: 21 Dołączył: 04 Lip 2009 Posty tech.: 101 Miasto/Region: ŁUBNO/ RZE
|
Wysłany: 2010-02-01, 17:14
|
|
|
bardzo fajny taki golfik miałem takiego i przez rok zrobiliśmy wspólnie ponad 30tys. km ale pózniej zaczeły się kłopoty z autkiem i trzeba było kupić AUDIKE HIHI |
_________________ http://www.audi80.pl/b4-1...d-s-vt31222.htm
Alufelgi-1500zł,zawieszenie-500zł,dodatkowy przegląd za zabrany dowód rejestracyjny-100zł mina osób które widzą moją audiolę-BEZCENNA:) Za wszystko inne zapłacę kartą;p |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|